Velkommen til vor side om “Penny” – Vesterhavets lille knaldperle med den utrolig gode placering. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Tilbagetrukket fra vejen og dog tæt på stranden, bussen og indkøb. Med to dejlige ugenerte terrasser i læ og en bænk på toppen af vores klit med havudsigt.

Vi er et pensionist-par, som ønsker at afhænde vores sommerhus.

Da huset blev opført i 1932 så det noget anderledes ud end i dag, og BBR-registeret er ikke opdateret. Vurderings-summen er 960.000 kr

Huset sælges som beset. Det er ikke det samme som at huset er faldefærdigt – vi bruger det selv og vedligehold er til at overse. Vi har installeret gulvvarme i køkken og bad med 40 cm flamingo i gulvet udført af autoriseret lokal håndværker (Haldan), og lavet mange forbedringer (bl.a soveværelser fornyet i 2006 med nye termoruder, nyt bad i 2009, tilsluttet offentlig kloak i stedet for septictank, antenne og internet med lysledertilslutning, TV i alle værelser, udvendig brusebad med varmt vand, opvaskemaskine, vaskemaskine et skur med fyldt med værktøj til vedligehold). Kloak, VVS og el er udført af autoriserede lokale håndværkere (J M Madsen). Men El i skuret er måske ikke lovligt? To pragtfulde terasser – én til morgenkaffen og én til eftermiddagssolen. I vores øjne er det ikke nødvendigt rive huset ned – men det er helt op til køber. Man kunne sagtens bruge huset et stykke tid – eller hvis hænderne er skruet rigtigt på – udføre de sidste forbedringer – for så senere at tage stilling til hvad man vil med huset. Vi bor i København, og det er efterhånden en belastning for os at tage helt til Fanø. Jeg arvede huset fra i min mor i 1992.

Der bliver udfærdiget et standard skøde, som selvfølgelig skal tinglyses og betales stempel penge af. Denne udgift deles af køber og sælger. Der er en god grund til ikke at fjerne huset før tid. Tilslutningerne (el, kloak, internet og vand) er intakte til køber. Herved spares et ikke uvæsentligt beløb (knap 100.00 kr).

Se her en video fra 2013… (skal downloades)

Grunden (med hus på) sælges for 1.200.000 kr som udgangspunkt, men lad os tale om det. Vi vil gerne vente på den rigtige køber. Huset ligger 100 m fra stranden, 200 m fra købmanden og 75 m fra bussen. Der er ikke mange huse på Fanø med denne unikke beliggenhed.

Oplysninger fra BBR:
Matrikel nr 26aæ, Ejerlav Rindby By, Nordby
Areal: 869 m2, heraf vej 351 m2
Ejerlavs kode: 1351152
Vejen er en privat vej, men nabohuset (Dudal) har ret til adgang via vores vej til sit grundstykke.

Kommuneplan for 2017, som trådte i kraft 1 Marts 2018 kan downloades her.

Uddrag fra kommuneplanen:
Sommerhusområderne på Fanø er karakteriseret af store naturgrunde hvor landskabet har en åben karakter uden ejendomsskel og de ubebyggede arealer henlægger som naturgrunde og hvor vejene som hovedregel ikke er asfalterede. Byrådet ønsker at fastholde dette særlige udtryk.

Kommentar: det betyder at det ikke er tilladt at opsætte hegn omkring grunden

Fast bopæl i sommerhus
Med moderniseringen af planloven
åbnes mulighed for at pensionister efter et års ejerskab kan benytte deres sommerhus som helårsbolig. Der er pt. (dvs pr 1 Marts 2018)
68 sommerhuse, der benyttes som helårsbolig af pensionister.

Kontakt mig privat på sspaten@gmail.com eller på mobil 6038 1858